Öğrenci Takip Sistemi

PANDEMİ ÖNLEMLERİ YAŞAM KILAVUZU

Sayın Velimiz,

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı için Pandemi Döneminde okulumuzda yaşam kılavuzumuz güncellenmiştir.

Okulumuzda, öğrencilerimize sağlıklı bir eğitim öğretim ortamı sunabilmek adına sosyal yaşam alışkanlıklarımızı, koruyucu önlemlerimizi bilgilerinize sunarız.

Vega Okulları Yönetimi

• Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanmış tüm pandemi önlemleri ve kılavuzlar bizim için referans olarak kullanılmaktadır.
  • Bu referanslar ışığında okullarımızda Vega Okulları Pandemi Komisyonları oluşturulmuş ve tüm önlem ve koruma yöntemleri okulumuz şartlarına uyarlanmış ve düzenli takip altına alınmıştır.
  • Vega Okulları Pandemi Komisyonu tarafından Vega Okulları Pandemi Önlemleri Yaşam Kılavuzu, 2021-2022 Öğretim Yılı Pandemi sürecinin son şartlarına göre güncellenmiştir.
  • Hijyen şartları ve geliştirimi ile enfeksiyon önleme kontrol kılavuz şartları kapsamında okullarımız TSE tarafından belgelendirilerek OKULUM TEMİZ belgeleri alınmıştır.
  • Okul çalışanlarımıza, öğrencilerimize ve velilerimize tedbirlerimiz ve kurallarımız anlatılmak üzere kılavuzlar hazırlanmış, eğitim planlamaları yapılmıştır. Covid-19 ve kişisel hijyen eğitimleri düzenli aralıklarla tekrarları yapılacak şekilde planlamaları yapılmıştır.
  • Okul girişlerinde HES kodu kontrolü, ateş ölçümü zorunlu hale getirilmiştir. Zorunlu haller dışında okul içine ziyaretçi kabul edilmemektedir.
  • Okulumuzda her alanda ve sınıflarda KKD (kişisel koruyucu donanım) kullanımı zorunlu hale getirilmiştir.

Kılavuza ulaşmak için tıklayınız.